Nova kontakt adresa administratora
Poštovani korisnici,

ukoliko imate potrebu da kontakrirate administratora internet stranice (problemi u radu aplikacije, pomoć u korišćenju aplikacije i sl.), molimo Vas da u budućnosti to činite korišćenjem adrese bslz.org@gmail.com.

Usled mnogobrojnih problema sa E-mail serverima, a i zbog nedavne migracije servera, na mnogobrojne poruke korisnika nije pravovremeno odgovoreno. Mnogim autorima nisu ni stizala automatska obaveštenja koja su očekivali. Izvinjavamo Vam se zbog ovog problema.

Molimo Vas da ne odgovarate na adresu sa koje dobijete automatsku poštu, već na bslz.org@gmail.com. Adrese sa kojih se šalju automatska obaveštenja služe samo za slanje automatskih obaveštenja i dolazna pošta na tim adresama se neće proveravati. Molimo Vas da se povremeno prijavite u aplikaciju u tako proverite status vaših prijava, jer su automatska obaveštenja samo pomoćni način obaveštavanja korisnika.

Ukoliko ne dobijete odgovor na pitanje u prihvatljivom vremenskom roku, molimo vas da Vašu poruku pošaljete na nekoliko različitih adresa (Kontakt stranica).

S poštovanjem, Administrator
Decade of Action for
Road Safety 2011-2020